Over ons

Wie zijn wij?

Schouten Transport is een moderne en flexibele transportonderneming en logistieke dienstverlener in de regio Rotterdam, grootste wereldhaven van Europa.

Onze kernactiviteit ligt in Wegtransport en Zeevracht en logistieke dienstverlening.

Voor buitenlandse klanten kunnen wij een volledige service aanbieden voor outsourcing projecten, zowel binnen als buiten de Europese Gemeenschap.

Dienstverlening

Wij bieden de volgende diensten

Wegtransport

Wegtransport is een van de belangrijkste modaliteiten binnen de logistieke dienstverlening. Schouten Transport garandeert een door-to-door service van de afzender tot de eindgebruiker. Wij zijn in staat om dit te doen doordat wij gebruikmaken van een betrouwbaar netwerk van gerenommeerde vervoerders, waarbij wij kunnen vertrouwen op hun expertise.

Elk transport wordt gereguleerd door onze specialisten en wordt tevens gevolgd door middel van ons geavanceerde tracking systeem. Op elk moment kunnen wij – en u – geïnformeerd worden over de status van uw zending en wanneer aflevering zal plaatsvinden.

Ook bieden wij een Dagelijkse Groupage dienst aan van Benelux naar Zwitserland en Retour. Vraag ons aan en ervaar onze Service en zeer Concurrerende tarieven.

Zeevracht

LCL en FCL zendingen van alle grote havens in de wereld kunnen gecontroleerd en behandeld worden door middel van een uitgebreid netwerk van agenten. Met speciale FAR EAST service verschepen we wekelijks containers van Hong Kong en Shanghai naar Rotterdam. Eenmaal gearriveerd in Rotterdam kunnen de zendingen opgeslagen worden in een van onze magazijnen of direct doorgestuurd worden naar alle bestemmingen in geheel Europa.

Alle zendingen worden in de gaten gehouden vanaf het moment van aankomst totdat de uiteindelijke bestemming bereikt is. Exporten vanaf Rotterdam naar alle grote bestemmingen worden gedaan in ons eigen beheer. Wij hebben een wekelijkse service naar alle grote havens in de wereld. Volledig geautomatiseerde douaneformaliteiten voor uw zendingen voor zowel import als export geschieden vlekkeloos en efficiënt.

Airport Road Transport & Road Express

Wij voeren geheel neutraal uw transporten uit van en naar alle luchthavens binnen Europa over de weg.Of het nu gaat om een groupage zending of een fulltruck load of een snelle Express koerier, wij regelen het voor u. Altijd en overal en op tijd.

Coil transport

Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van Coils. Het transport van deze grote staalrollen vragen speciaal uitgeruste opleggers, vakkennis en gekwalificeerd personeel en materieel. Zoals u mag verwachten voldoet Schouten Transport aan deze eisen. Wij kennen de eisen voor coil transport en voeren uw opdracht dan ook uit met de grootste zorg en hoogst mogelijke kwaliteit.

Schouten transport. weet hoe belangrijk coiltransport is en heeft daarom haar materieel afgestemd op coiltransport. Wij hebben speciale opleggers met een coilgoot, waarin de staalrollen stevig liggen. Daarnaast gebruiken wij enkel TüV gecertificeerde ladingszekeringen. Zo kunt u er van op aan dat uw vracht zonder schade, tijdig en veilig op haar bestemming aankomt.

Coil transport in Nederland en Duitsland en Zwitserland
Wij vervoeren dagelijks Coils van en naar België, Nederland en Duitsland voor verschillende opdrachtgevers. Wij zijn in staat om uw coils zowel nationaal als internationaal te vervoeren. Wij garanderen u kwaliteit en Service tegen een correcte prijs. Dankzij onze vakkundige mensen met kennis en vervoeren wij uw coils veilig en zonder schade.

Wilt u uw coils op professionele wijze laten vervoeren tegen de juiste prijs? Wij vragen u ons uit te dagen! Neem voor coil transport contact met ons op en laat ons samen met u uw logistieke vraagstuk oplossen.

Op- en overslag

Bent u op zoek naar een goede locatie om uw goederen voor korte of lange termijn op te slaan, dan kan Schouten Transport hiervoor een mogelijkheden bieden.

Door de centrale ligging van ons warehouse, tussen Antwerpen en Rotterdam, geeft dit de perfecte bereikbaarheid tot deze 2 wereldhavens.

Ons warehouse is gevestigd aan de Middenweg 27, 4631 ST Hoogerheide op Industrieterrein De Kooy. Dit is direct aan de A4 tussen Antwerpen en Rotterdam.

Van ons warehouse naar Antwerpen is 10 km en van ons Warehouse naar Rotterdam is 70 km

Schouten Transport beschikt over 8000 m2 Warehouse dat mogelijkhedenschept om uw goederen voor zowel een korte of lange periode op of over te slaan.

Het Warehouse heeft een constante temperatuur tussen +15 en +20 graden Celsius.

Tevens is ons warehouse Bio – Skal gecertificeerd voor Bio levensmiddelen.
Ook is ons warehouse een Douane-entrepot met fiscale vertegenwoordiging en één aanspreekpunt voor alle diensten.

Ons team

Ontmoet ons team

Henk Schouten

General Manager

Joyce Schouten-Vlot

Controller

Jouw naam?

Sales / Expeditie

Olivier Kuijl

Sales / Expeditie

Erik van der Heijden

Planning / Expeditie NL->CH

Patrick Klein

Planning / Expeditie NL->CH

William den Hollander

Planning / Expeditie CH->NL

Thomas van Vlaanderen

Webmaster

Certificaten

BIO CERTIFICAAT

Wij laten ons onderwerpen aan de controles en voldoen aan de skal bio certificatie vastgestelde voorschriften. Hiermee wordt bedoeld dat de onze producten en / of voortbrengingsprocessen voldoen aan de eisen voor de biologische productiemethode.
Skal nr: 108794

Erkend leerbedrijf

S-bb heeft ons het certificaat Erkend leerbedrijf gegeven. H.A. Schouten Transport leidt vakmensen op.

Demeter

In een onafhankelijk onderzoek van Milieu Centraal werd Demeter verkozen als topkeurmerk vanwege onderscheidende normen en onafhankelijke inspecties.

Contact

Adres

H.A. Schouten Transport
Shipping & Forwarding
Middelkoop 70A
4245TV Leerbroek

Send us an e-mail

Andere manieren om ons te contacteren


Tel: +31 345 621232
Fax: +31 345 621267